Informacije

Zadnje novice

Da bo praznični december še bolj vesel, vam v podjetju WBC ponujamo številne modele štirikolesnikov po posebnih akcijskih cenah.

 

Pričakajte letošnjo zimo pripravljeni, s popolnoma novim PLUGOM, ki ga ob nakupu nekaterih modelov štirikolesnikov prejmete BREZPLAČNO! Lahko pa se odločite presenetiti vaše najmlajše, saj smo ta december za vas pripravili tudi pakete, ki bodo razveselili ravno njih. In sicer vam ob nakupu štirikolesnika PODARIMO OTROŠKO ELEKTRIČNO VOZILO Kidix, ki bo idealno darilo za prihajajoče praznike! Da pa boste imeli tudi vi nekaj za pod smrekico, vam zraven dodamo še ATV KOVČEK*.

zimska-akcija-gratis-oprema-kidix-plug

*ne velja za model Linhai 300 in Cectek

NA VOLJO SO SLEDEČI MODELI/PAKETI

 

CF Moto 450S 4×4 – EKSTREMNO ZNIŽANJE
samo 4490 € namesto 4990 €
1x moder

Linhai 500 4×4 – EKSTREMNO ZNIŽANJE
samo 4490 € namesto 4990 €

………………………………………………………………………………………………………………………………………R

Želimo vam vesel in praznični december.

Obenem pa vas vabimo v naš salon na ogled štirikolesnikov po posebnih akcijskih cenah.

Nova dobava gum – Na zalogi imamo preko 1000 gum za štirikolesnike.

Na zalogi preko 1000 kosov pnevmatik za štirikolesnike.

Raztovorili smo nov kontejner gum za štirikolesnike. Trenutno imamo na zalogi preko 1000 kosov gum skoraj vseh možnih dimenzij. AKCIJSKE CENE!

Gume po akcijskih cenah lahko naročite na: www.atv-oprema.si

Najnovejša zverina tovarne SMC z zavidljivimi 73KM v odprti verziji, že na pohodu. Stroj za veselje! Pozabite vse kar se je vedelo o štirikolesnikih. Ta stroj je povsem drugačen. Eksplozivna moč velikega V-Twin motorja se osredotoči na čisti užitek v vožnji. Fantastično krmiljenje in odlično podvozje.

Posebna omejena serija narejena kot potrditev izjemne robustnosti, vzdržljivosti in zanesljivosti v najtežjih pogojih na poti dolgi več kot 14.000 km iz Indije v Evropo v šestih tednih.

Končno je prispel težko pričakovani nov model na slovensko tržišče z bogato dodatno opremo. Na zalogi je zelo omejena količina.

Pripravite se na nov model na slovenskem tržišču. Na zalogi bodo zelo omejene količine!

Največji srednji modeli na tržišču. Na zalogi večje količine v beli in sivi kombinaciji. Vsi modeli imajo zelo bogato dodatno opremo.

Dolgi modeli. Na zalogi večje količine v vseh barvnih kombinacijah.

KidiX otroška baterijska vozila

Sanje vsakega otroka odslej tudi pri WBC

Atraktivno in realistično otroško vozilo na električni pogon bo zagotovo navdušilo vsakega otroka, pa tudi starša. Ponaša se s privlačnim videzom, ki posnema izgled pravega avtomobila, za užitek v vožnji pa bodo poskrbele številne funkcije, zaradi katerih se bo vaš otrok počutil, kot da se vozi v pravem avtomobilu – ima namrečdelujoče luči in vrata, predvajalnik glasbe, dostopen tudi preko funkcije na krmilu, hupo, varnostni pas, številne gumbe in še kaj bi se našlo.

Back to top