Pridružen/-a: Ned Maj 2007 22:35 Prispevkov: 768 Kraj: škofja loka
Objavljeno: Pon 18.01.2010, 22:17 Naslov sporočila:
Civava je napisal/a:
Ja komaj čakam zimo , da pride mojih 5 minut
Ta prav se je oglasu. Danes sem ti naredil pot nad tvojo bajto, peljal sem se dvakrat gor pa dol, greva stavit da kljub temu ne prideš gor s tvojim kwFBf.
Pridružen/-a: Tor Sep 2007 12:33 Prispevkov: 150 Kraj: Stari trg pri Ložu, blizu Babno polje
Objavljeno: Tor 19.01.2010, 11:16 Naslov sporočila:
hurco je napisal/a:
Civava je napisal/a:
Ja komaj čakam zimo , da pride mojih 5 minut
Ta prav se je oglasu. Danes sem ti naredil pot nad tvojo bajto, peljal sem se dvakrat gor pa dol, greva stavit da kljub temu ne prideš gor s tvojim kwFBf.
Civava, pojdi mu hitro pokazat da ger, pa še štopaj se da bosta lahko primerjala _________________ 2007: Linhai MUDDY 300 4X4
2008: Kawasaki Brute Force 750
Pridružen/-a: Ned Jan 2009 19:03 Prispevkov: 329 Kraj: okolica LJ
Objavljeno: Tor 19.01.2010, 19:46 Naslov sporočila:
Jure je napisal/a:
Je čisto enostavno. Primerjava v snegu med utility 4wd in 2wd quad, je podobna kot da bi ju primerjal na asfaltu. Enkrat eden, drugič drug.
Ravno zato sem vprasal... Ker mu res kapo dol, da se mu sploh da spravit v sneg z 2wd. Osebno rajs sedim pred oknom in cakam na 20 stopinj in sonce _________________ Yamaha Raptor 660
Suzuki Kingquad 750AXI
www.zibro-shop.si www.nod.si
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 10:33 Prispevkov: 277 Kraj: Poljane
Objavljeno: Sob 23.01.2010, 16:36 Naslov sporočila:
No še nekaj fotografij z včerajšnega potepa z atvji po snegu. Super je bilo - en kup smeha in zajebancije kot zmerom
No ta naša potepanja po tukajšnjih krajih bo treba predstaviti širši javnosti in pripravlja se ena zimska vožnja tukaj okrog. Kdaj in kje bo obvestil Civava. _________________ SMC RAM 520 RR
Pridružen/-a: Pon Feb 2008 17:16 Prispevkov: 1566 Kraj: Škofa Loka
Objavljeno: Tor 09.03.2010, 21:29 Naslov sporočila:
Pasja Ravan
Zdravo.
Ker ni bilo napovedanega snega od nikoder sem se odločil , da grem malo na potep. Po skoraj mesecu dni pavziranja se mi je furca zelo prilegla. Sem pa jo ubral kar čez naše hribe po osojni strani kjer je bilo še do pol metra snega nasrečo je mraz opravil svoje tako , da se moped ni preveč udiral. Začuda z avtomobilskimi gumami gre presenetljivo dobro. Je pa pihalo ke pr norcih Sem pa bil prvi letos na Pasji Ravni.
Pridružen/-a: Sob Jan 2007 20:44 Prispevkov: 121 Kraj: brežice
Objavljeno: Sob 13.03.2010, 19:48 Naslov sporočila:
Posavci
Danes smo se spodnjeposavska skupina odpravili na turco po okoliških poteh.
Prvi postanek Planina pri Podbočju
Napravili 68 km zlahkega.
PS. Spodnje posavci se mi lahko javite na ZS, da se dogovorimo za kakšno skupno vožnjo. LP Nazadnje urejal/a Berti Ned 14.03.2010, 09:14; skupaj popravljeno 1 krat
Pridružen/-a: Sob Avg 2007 18:07 Prispevkov: 185 Kraj: Dragatuš
Objavljeno: Čet 18.03.2010, 19:51 Naslov sporočila:
Pozdravljeni!
Lep dan sva z mojo boljšo polovico izkoristila za potepanje. Dolina Petra Klepca je bila v lepem sončnem vremenu prekrasna. V Osilnici sva si v hotelu Kovač privoščila odlično kosilo ter se dobre volje odpravila na pot proti domu. Opaziti je bilo, da se prebuja pomlad, ki jo vsi skupaj že nestrpno pričakujemo. Prevozila 170 km in se utrujena, srečno vrnila domov.
lp, Slavc
_________________ Nič šparat, samo goni! SMC JUMBO 301
Pridružen/-a: Čet Okt 2007 21:01 Prispevkov: 746 Kraj: natura 2000
Objavljeno: Čet 18.03.2010, 20:09 Naslov sporočila:
Uh, mi delaš skomine po tistih krajih. Sem vama čisto po slovensko fovš.
Edino po Kovaču se mi nič ne lušta, ker sva z Žiletom ob priliki tam naročila pohanga piščanca, dobila pa pohanga mladga golobčka. Bedrček je bil dolg 8 cm in na najdebelejšem delu premera 3 cm. Pa se je kelnarju še vseeno čudno zdelo, zakaj sem mu rekel, da se mi je golob za zob zataknil. In je prinesel vsakemu še en tak bedrček. Računal je pa kot bi požrla celega purana. Da ne opišem salve smeha kolegov ob pogledu na najna porciona.
Težko, da bom tam še kdaj kaj pojedel.
LP! _________________ Rad pijem divodikov monoksid
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu